Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2015

XERRADA DE LA LÍDIA PUIGVERT

El passat dimecres 27 de maig, va tenir lloc una xerrada a càrrec de la Lídia Puigvert vers el tema: "Violència zero des dels zero anys".

FEM CIÈNCIA A L'ESCOLA

Els nens i nenes de Cicle Mitjà hem participat al 2n Congrés Anna Gené que organitza la Universitat de Lleida tot presentant un dels tallers de ciències realitzat durant aquests darrers mesos: Q uè li passa a la nostra boca quan tenim càries?  QUINA EXPERIÈNCIA! Enllaç a la web del congrés: https://sites.google.com/site/congresannagene/ A més a més, el dissabte 23 de maig es realitza la fira: "Ciència al Carrer"

MATRICULACIÓ 2015-2016

NOTA: Aquesta informació va destinada als alumnes que s'incorporaran, per primera vegada, al centre el proper curs 2015-2016. PERÍODE:   del 8 al 12 de juny HORARI: de 9:15 a 14 hores DOCUMENTACIÓ: Dues fotografies mida carnet (només educació infantil) Original i fotocòpia del carnet de vacunacions DNI renovat, si s'escau (per als sol·licitants que van canviar de domicili i van portar només el volant municipal d'empadronament i convivència)

ENGLISH DAY

Avui tota l'escola hem celebrat "The English Day", tot fent un seguit d'activitats en anglès que han girat entorn els països de parla anglesa.  Infantil United States of America United Kingdom  Ireland Australia Canada ENS HA AGRADAT MOLT!

CANTATA A L'AUDITORI

Els nens i nenes de Cinquè hem cantat amb altres escoles de la nostra ciutat la Cantata: "El flautista d'Hamelín" que hem estat assajant durant els darrers mesos.  QUINA EXPERIÈNCIA!