Subscriu-te al bloc de l'Escola per e-mail

5 de novembre de 2014

ESCOLLIM ELS/LES NOSTRES REPRESENTANTS PEL PLENARI DELS INFANTS

El Plenari dels Infants donarà veu, per primer cop, als nens i nenes del Cicle Superior de Primària.

Nens i nenes participants

Amb l'inici del nou curs, l'Ajuntament de Lleida ens va proposar participar en el Plenari dels Infants i Adolescents on fins ara només hi tenien cabuda els nens i nenes de 12 a 14 anys. 

Aquest plenari, en funcionament des de l'any 1998, pretén ser l'òrgan consultiu i participatiu dels infants i joves de la nostra ciutat i ens ofereix la possibilitat d'aprofundir en la nostra voluntat de formar persones democràtiques i ampliar la seva àrea de participació fins a l'Ajuntament de la nostra ciutat.


Moment de la votació
Per aquesta raó, el dimarts 4 de novembre de 2014, es van constituir meses electorals amb president/a, secretari/a i dos vocals per tal de realitzar un procés d'elecció el més democràtic possible. En el qual els alumnes de Cicle Superior van votar les candidatures presentades pels seus companys/es.

Candidats/es juntament amb el regidor

Durant aquesta "vetllada electoral" ens va acompanyar el Sr Jesús Castillo (Regidor d'Educació), en representació de l'Ajuntament de Lleida qui ens va exposar què suposa i s'espera de la participació en aquest plenari.
Nens escollits

Amb aquesta iniciativa, a la qual també s'adheriran altres centres educatiu de Lleida, es pretén cobrir la voluntat d'obrir les institucions a la ciutadania tot generant sinèrgies de participació política des de l'àmbit educatiu.

Finalment, els nens que ens representaran són:

Hugo Salse, Cinquè B
Albert Monyarch, Cinquè A
Xavi Pascual, Sisè B
Sergi Pintó, Sisè A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada