Passa al contingut principal

SANT JORDI

Aquí teniu un recull d'imatges de les activitats realitzades per la festa de Sant Jordi, més avall trobareu el vídeo de les danses.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2023

Del 13 al 17 de novembre vam celebrar la setmana de la ciència a l'escola. Com ja sabeu, aquest curs vam treballar la figura d'en Joan Oró des de diferents vessants i vam cloure la setmana amb una "tarda llunàtica" que va ser molt especial. Us deixem un recull de fotos!

DENIP 2024

El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la pau a l'escola. Aquest DENIP ha estat força especial i van passar moltes coses a l'hora.  D'una banda, els infants de cicle superior van col·laborar en una proposta de la Coordinadora d'ONG's de Lleida i Lleida TV que consistia en treballar un conflicte bèl·lic per després participar en un documental conjunt amb d'altres escoles. Mentre preparaven aquest tema, van poder gaudir d'una xerrada a càrrec de l'Oxana i la Svitlana com a activistes solidàries en favor d'Ucraïna.  Aquí trobareu el resultat del documental:  https://www.youtube.com/watch?v=nCqfiCDXlyM  D'altra banda, a nivell de barri, els centres educatius de la Bordeta vam participar d'una acció reivindicativa proposada pel Matias Tolsà. Trobareu la informació en aquesta notícia de TV Lleida:  https://ott.lleidatv.cat/ca/pv/baabe98e-340f-9640-f547-5ac9def8183c A més, a l'escola, pensant en les persones que ens fan sentir segures, vam

DANSES DEL DIA DE SANT JORDI

I AQUÍ TENIU EL QUE MOLTS ESPERÀVEU... EL VÍDEO DELS ARTISTES DANSAIRES!  VAM FER 4 TORNS PER TAL QUE EN TOTS AQUESTS HI HAGUÉS GRUPS DE TOTES LES COMUNITATS I ENS POGUESSIM VEURE ENTRE NOSALTRES. D'AQUESTA MANERA, VAM INTENTAR RECREAR UNA MICA LA FESTA DE SANT JORDI PRE PANDÈMIA. ENS VA FER MOLT BON TEMPS I L'ESCENOGRAFIA AMB EL DRAC GEGANT QUEDAVA SÚPER BÉ! QUAN S'ACABAVEN LES DANSES... OOOOOH SORPRESA! UN DRAC GEGANT HAVIA SEGRESTAT L'ESQUITX... SI VOLEU VEURE QUÈ MÉS PASSA... AQUÍ TENIU EL VÍDEO! ESPEREM QUE US AGRADI!