Passa al contingut principal

CICLE INICIAL #JoEmQuedoACasa



Bonics i boniques!!!! Estimades famílies! Us deixem alguna proposta per fer aquests dies des de casa si us ve de gust. Podeu comunicar-vos amb les mestres del cicle a través dels seus correus electrònics i també deixant comentaris en aquest bloc. Esperem que us agradin! 
Petons per tots i totes! #TotAniràBé

PD: us deixem una fitxa de seguiment que necessitareu per la proposta d'OSMON.



Comentaris

  1. Moltes gràcies als mestes i les mestres per aquest video tant xulo!!!
    La Sara Mitjans també un troba a faltar!!!!
    Ànims a tots!!!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies a tots i totes! Ens veiem aviat! Petons de tota la família especialment de la Mara!

    ResponElimina
  3. El Lluc i el Bru també tenen ganes de tornar.Us troben a faltar a vosaltres i els amics i amigues. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Gracies per aquestes propostes. El Ian us troba molt a faltar!!!!! Esperem que tots estigueu be.

    ResponElimina
  5. Gràcies mestres! Sou un gran equip! Ens ha fet molta il.lusió veure-us.

    ResponElimina
  6. Sandra falco26/3/20

    El Alan també os trobe a faltar a tots i totes!! ens posarem mans a la obra amb totes les propostes, gràcies a l'equip de mestes, una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Buenas profes, a Diego le ha hecho mucha ilusión veros, ya estamos haciendo las propuestas que nos habéis recomendado. En breve mandaremos las fotos. Un saludo enorme a todos

    ResponElimina
  8. Que grans que sou, l'Evan s'ha posat molt content de veureus i sentir-vos, gràcies per aquesta espenta d'alegria!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies mestres! Ens ha fet molta il·lusió veure-us!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2023

Del 13 al 17 de novembre vam celebrar la setmana de la ciència a l'escola. Com ja sabeu, aquest curs vam treballar la figura d'en Joan Oró des de diferents vessants i vam cloure la setmana amb una "tarda llunàtica" que va ser molt especial. Us deixem un recull de fotos!

DENIP 2024

El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la pau a l'escola. Aquest DENIP ha estat força especial i van passar moltes coses a l'hora.  D'una banda, els infants de cicle superior van col·laborar en una proposta de la Coordinadora d'ONG's de Lleida i Lleida TV que consistia en treballar un conflicte bèl·lic per després participar en un documental conjunt amb d'altres escoles. Mentre preparaven aquest tema, van poder gaudir d'una xerrada a càrrec de l'Oxana i la Svitlana com a activistes solidàries en favor d'Ucraïna.  Aquí trobareu el resultat del documental:  https://www.youtube.com/watch?v=nCqfiCDXlyM  D'altra banda, a nivell de barri, els centres educatius de la Bordeta vam participar d'una acció reivindicativa proposada pel Matias Tolsà. Trobareu la informació en aquesta notícia de TV Lleida:  https://ott.lleidatv.cat/ca/pv/baabe98e-340f-9640-f547-5ac9def8183c A més, a l'escola, pensant en les persones que ens fan sentir segures, vam

COMIAT DE 6è

Ahir vam celebrar el comiat de 6è. Tal i com us vam explicar, us deixem els vídeos que vam veure durant l'acte de comiat perquè els pugueu gaudir amb més tranquil·litat.  Una abraçada! Gaudiu molt de l'estiu i molta sort per al curs vinent! Una abraçada gegant per tots i totes!!!