Passa al contingut principal

GUERRA DE DRACS


Estimades famílies. Ja sabeu que cada curs, els infants de l'escola trien un títol i després, els d'educació infantil i de cicle inicial, per un costat i els de cicle mitjà i superior per l'altre, creen un conte conjuntament. Aquest curs però, gràcies al drac COVID-19, tot va una mica diferent. El conte que estàvem fent amb els petits es va quedar a l'escola i no l'hem pogut recuperar. És per això que les mestres dels grans ens regalen el conte que gairebé havien acabat als pisos de dalt de l'escola. Ara bé, no van tenir temps de pensar un final ni d'il·lustrar-lo com cal. Per tant, si us ve de gust podeu pensar com acaba aquesta història i representar-la plàsticament de la manera que se us acudeixi. Apa, feu vostra la història i un agraïment als infants de cicle mitjà i superior. 

BONA DIADA!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DENIP 2024

El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la pau a l'escola. Aquest DENIP ha estat força especial i van passar moltes coses a l'hora.  D'una banda, els infants de cicle superior van col·laborar en una proposta de la Coordinadora d'ONG's de Lleida i Lleida TV que consistia en treballar un conflicte bèl·lic per després participar en un documental conjunt amb d'altres escoles. Mentre preparaven aquest tema, van poder gaudir d'una xerrada a càrrec de l'Oxana i la Svitlana com a activistes solidàries en favor d'Ucraïna.  Aquí trobareu el resultat del documental:  https://www.youtube.com/watch?v=nCqfiCDXlyM  D'altra banda, a nivell de barri, els centres educatius de la Bordeta vam participar d'una acció reivindicativa proposada pel Matias Tolsà. Trobareu la informació en aquesta notícia de TV Lleida:  https://ott.lleidatv.cat/ca/pv/baabe98e-340f-9640-f547-5ac9def8183c A més, a l'escola, pensant en les persones que ens fan sentir segures, vam...

ACOLLIDA 2024/25

Aquest curs hem rebut els infants i les seves famílies dissenyant tot un seguit d'activitats al voltant de l'obra de William Kentridge " More sweetly play the dance " que vam poder visitar a la Gravera de Sorigué. Aquesta obra ha estat el llançament del projecte d'escola i ens ha permés parlar dels nostres orígens, conèixer la vida d'aquest artista, les diferents tècniques que utilitza i plantejar-nos preguntes a partir de l'obra que vam visitar.  Us deixem un recull d'imatges de totes aquestes activitats d'acollida i de les sortides de convivència d'inici de curs.  Esperem que les gaudiu!

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2023

Del 13 al 17 de novembre vam celebrar la setmana de la ciència a l'escola. Com ja sabeu, aquest curs vam treballar la figura d'en Joan Oró des de diferents vessants i vam cloure la setmana amb una "tarda llunàtica" que va ser molt especial. Us deixem un recull de fotos!