Passa al contingut principal

DE L'ART A LA CIÈNCIA. QUÈ HI HA EN EL SUBSÒL DELS PIRINEUS?

Hem visitat el centre d'art La Panera i a partir de l’exposició de la Lara Almarcegui “Graves” hem donat resposta a la pregunta inicial; Què hi ha en el subsòl dels Pirineus? Hem exposat les nostres hipòtesis inicials amb uns dibuixos a l’entrada de l’escola. Hem pogut conèixer les principals roques que formen la serralada dels Pirineus, les hem observat, les hem tocat i les hem classificat. Com també hem conegut  que fan a les pedreres i hem entès d’on surt el material que utilitzen per construir alguns edificis, ponts i paviments. Finalment hem representant amb pots de vidre la serralada dels Pirineus.


Esperem que en gaudiu molt, igual com ho hem fet nosaltres, amb aquest recull d’imatges. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DENIP 2024

El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la pau a l'escola. Aquest DENIP ha estat força especial i van passar moltes coses a l'hora.  D'una banda, els infants de cicle superior van col·laborar en una proposta de la Coordinadora d'ONG's de Lleida i Lleida TV que consistia en treballar un conflicte bèl·lic per després participar en un documental conjunt amb d'altres escoles. Mentre preparaven aquest tema, van poder gaudir d'una xerrada a càrrec de l'Oxana i la Svitlana com a activistes solidàries en favor d'Ucraïna.  Aquí trobareu el resultat del documental:  https://www.youtube.com/watch?v=nCqfiCDXlyM  D'altra banda, a nivell de barri, els centres educatius de la Bordeta vam participar d'una acció reivindicativa proposada pel Matias Tolsà. Trobareu la informació en aquesta notícia de TV Lleida:  https://ott.lleidatv.cat/ca/pv/baabe98e-340f-9640-f547-5ac9def8183c A més, a l'escola, pensant en les persones que ens fan sentir segures, vam...

ACOLLIDA 2024/25

Aquest curs hem rebut els infants i les seves famílies dissenyant tot un seguit d'activitats al voltant de l'obra de William Kentridge " More sweetly play the dance " que vam poder visitar a la Gravera de Sorigué. Aquesta obra ha estat el llançament del projecte d'escola i ens ha permés parlar dels nostres orígens, conèixer la vida d'aquest artista, les diferents tècniques que utilitza i plantejar-nos preguntes a partir de l'obra que vam visitar.  Us deixem un recull d'imatges de totes aquestes activitats d'acollida i de les sortides de convivència d'inici de curs.  Esperem que les gaudiu!

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2023

Del 13 al 17 de novembre vam celebrar la setmana de la ciència a l'escola. Com ja sabeu, aquest curs vam treballar la figura d'en Joan Oró des de diferents vessants i vam cloure la setmana amb una "tarda llunàtica" que va ser molt especial. Us deixem un recull de fotos!